Politica de Confidențialitate

UTILIZAREA SITE-ULUI
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul www.candelux.com implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material. 

COPYRIGHT
Întregul conținut al site-ului www.candelux.com incluzând elemente de design și grafica web este proprietatea www.candelux.com și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industrial.
Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricărora elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul www.candelux.com doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor www.candelux.com fără acordul scris al acesteia.

1. Introducere

Compania Candelux-Com S.R.L. (în continuare „noi”, „ne” sau „compania”) recunoaște importanța protejării confidențialității datelor personale ale utilizatorilor și vizitatorilor site-ului nostru web. Această politică explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când accesați și utilizați site-ul nostru.

2. Informațiile pe care le colectăm

Atunci când vizitați site-ul nostru, putem colecta următoarele categorii de informații:

  • Informații de identificare personală: nume, adresă de e-mail, număr de telefon etc., pe care le furnizați voluntar atunci când completați formularele de contact, de înregistrare sau de comandă.
  • Informații despre utilizarea site-ului: adrese IP, tipul de browser, paginile vizitate, timpul petrecut pe site și alte statistici similare.

3. Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza serviciile noastre și pentru a procesa comenzile plasate de dvs.
  • Pentru a vă oferi asistență și suport clienți.
  • Pentru a vă trimite actualizări, oferte speciale și alte informații relevante, dacă ați consimțit la acest lucru.
  • Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. pe site-ul nostru.

4. Divulgarea informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera în alt mod informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dvs. sau pentru a respecta obligațiile legale.

5. Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să aplicăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora.

6. Drepturile utilizatorilor

Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea sau portabilitatea informațiilor dvs. personale pe care le deținem. Puteți solicita, de asemenea, restricționarea sau oprirea utilizării acestora. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

7. Actualizări ale politicii

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate, iar orice modificări vor fi publicate pe această pagină. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

8. Consimțământ

Prin utilizarea site-ului nostru, vă exprimați consimțământul cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale conform acestei politici de confidențialitate.