Termeni și Condiții de Utilizare

Bine ați venit pe site-ul candelux.md. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare descrise mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Definiții

  • Site: se referă la candelux.md și la toate paginile și subdomeniile sale.
  • Utilizator/Vizitator: orice persoană care accesează sau utilizează site-ul.
  • Proprietar: se referă la Candelux-Com, proprietarul și administratorul site-ului.
  • Conținut: toate informațiile, textele, graficele, fotografiile, videoclipurile și alte materiale disponibile pe site.

2. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului, acceptați și sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor intra în vigoare din momentul publicării pe site.

3. Utilizarea Site-ului

  • Site-ul poate fi utilizat doar pentru scopuri legale.
  • Utilizatorii nu au voie să utilizeze site-ul pentru a posta sau transmite materiale care sunt ilegale, defăimătoare, obscene, amenințătoare, ofensatoare sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altora.

4. Confidențialitate

Confidențialitatea informațiilor utilizatorilor este importantă pentru noi. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru detalii complete despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

5. Proprietatea Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site sunt deținute de Candelux-Com sau de licențiatorii săi. Utilizatorii nu au dreptul să reproducă, distribuie, modifice sau să creeze lucrări derivate bazate pe acest conținut fără permisiunea scrisă a proprietarului.

6. Limitarea Răspunderii

  • Site-ul este furnizat „așa cum este”, fără garanții de niciun fel, explicite sau implicite.
  • Proprietarul nu este responsabil pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecutive care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

7. Link-uri către Site-uri Terțe

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri web operate de terți. Aceste link-uri sunt furnizate doar pentru confortul dvs. Proprietarul nu are control asupra acestor site-uri și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestora.

8. Rezilierea Accesului

Proprietarul își rezervă dreptul de a rezilia sau suspenda accesul oricărui utilizator la site, fără notificare prealabilă, pentru orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea acestor Termeni și Condiții.

9. Legislația Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Republica Moldova. Orice dispute vor fi soluționate în instanțele competente din Republica Moldova.

10. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la:

  • Email: candelux@candelux.com